Често задавани въпроси и техните отговори


Въпрос: Легитимен ли е документа ?
Отговор: Да документа, който се издава е легитимен. След успешно издържане на модулите ви се издава Свидетелство за професионална квалификация за цялата професия или част от професията (Образец за МОМН) от ПГЕХТ 'Проф. Асен Златаров' - гр. Плевен.

Въпрос: Направих заявка, а още не съм получил потребителско име и парола, защо ?
Отговор: Потребителско име и парола ще ви изпратим веднага след заплащане на 30% от таксата на курса. За повече информация за предлаганите професии и специалности натиснете бутона Специалности. Там може да намерите учебен план на желаната специалност и цена на курса на обучение

Въпрос: Каква е цената на желаният от мен курс на обучение ?
Отговор: Цената на дистанционен курс зависи от степента на професионална квалификация. В зависимост от степента крайната цена е:
-I степен   - 80 лв.
-II степен  - 150 лв.
-III степен - 300 лв.

Въпрос: Какъв е начинът за заплащане на таксата на курса и кога се заплаща таксата ?
Отговор: Заплащането на курса е на два етапа - първоначално 30% при записване в курс по дистанционно обучвние. След което имате достъп до нашата система и възможност за попълване на тестове. След успешно издържане на всички модули, ако искате да получите документ се заплаща останалите 70% от таксата, която се внася в ПГЕХТ - гр. Плевен и в срок от пет работни дни ви се издава документа. В противен случай акаунта ви се закрива 6 месец след успешно попълнени тестове.

Въпрос: Как става заплащането и как се получава документа ?
Отговор: Заплащането става чрез пощенски запис или по банков път. Получаването на документа става чрез куриер (разходите за доставката са за ваша сметка).

Въпрос: Необходими ли са някакви документи или данни да изпращам ?
Отговор: Да, необходими са някои данни за вас, но всичко което е необходимо се изпраща по e-mail. Необходими са следните данни: Трите имена по паспорт, ЕГН, място на раждане, град, община, област, образование, учебно заведение което сте завършили, диплома серия N, номер на личната карта и граждансво. Също така сканирана цветна снимка за паспорт с разделителна способност поне 150dpi(точки). Повече информация, ще получите от e-mail след завършване на курса.

Въпрос: Мога ли да получа документ за определени модули ?
Отговор: Да, може да получите свидетелство за част от професията.

Въпрос: Колко време трае курса на обучение ?
Отговор: Курса на обучение е изцяло On-Line. Има необходимия материал, който ви е необходим за да усвоите модулите. След което трябва да попълните тестовете. Няма ограничение за времето на попълване на тестовете. Когато попълните тестовете тогава ще получите документ.

Въпрос: Изпратихте ми документа, а още не съм го получил ?
Отговор: В зависимост от населенето място и разтоянието до него, документите пристигат от 2 до 5 дена след изпращането им.

Въпрос: Ако имам проблем със акаунта, страницата, при некоректна хипер връзка или някакъв друг проблем към кой да се обърна ?
Отговор: При някакъв проблем пишете на нашия e-mail: pgeht_distan@abv.bg или пишете в нашия On-Line форум.